Op weg naar meer besparing op energie.

Energie is iets van ons allemaal. We kunnen niet zonder en dus moet energie beschikbaar blijven. Betrouwbaar, betaalbaar én schoon. Vanuit die gedachte kwam in september 2013 het energieakkoord tot stand. Daarin staat hoe Nederland kan voldoen aan de Europese eis om in 2020 minimaal 14 procent van de energie duurzaam op te wekken.

Fiscale voordelen

Het energieakkoord heeft ook gevolgen voor ondernemers. Zo omvat het akkoord maatregelen en subsidies die moeten zorgen voor het besparen op energie in bedrijfspanden en industrie. Ook gelden er fiscale voordelen wanneer organisaties aan de slag gaan met oplossingen voor energiebesparing en duurzame energie.

Op weg naar meer besparing op energie.

Benieuwd wat het energieakkoord betekent voor jouw organisatie?

SEFE Energy helpt je er graag bij op weg. Dat doen we onder andere met een boekje, waarin we ingaan op de gevolgen van het akkoord voor jouw organisatie en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Ook vertellen we je uiteraard welke voordelen op je liggen te wachten. Precies zoals je dat mag verwachten van een energieleverancier die zich vooral als jouw kennispartner ziet.

Neem contact met ons op om het boekje aan te vragen of download hier de verkorte whitepaper.